ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΝΟΛΙΕΣ

Εμβαδό: 
160τ.μ.+40τ.μ.
Τιμή: 
390.000€ / διαπραγματεύσημη
Owner
Sale
ΣΥΝΑΒΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
2421029712-6977393947

Το παραδοσιακό σπίτι, είναι κατασκευής 2008. Είναι πέτρινο (παραδοσιακό) με διαμορφωμένους όλους τους εξωτερικούς χώρους από πέτρα και πράσινο. Το εμβαδόν των δύο ορόφων του είναι "160,00" τ.μ., δηλαδή "80,00"τ.μ. στο ισόγειο και "80,00"τ.μ. στον πρώτο πάνω από το ισόγειο όροφο. Υπάρχει επιπλέον και αποθηκευτικός ημιυπόγειος χώρος "40,00" περίπου τ.μ. και parkling τεσσάρων αυτοκινήτων. Όλοι οι χώροι είναι πλήρως εξοπλισμένοι (με έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, ντουλάπες κ.τ.λ.), δηλαδή θα παραδωθεί με το κλειδί στο χέρι.
Είναι κτισμένο σε τμήμα οικοπέδου εμβαδού "340,12"τ.μ. και έχει ποσοστό συνιδιοκτησίας στο ενιαίο οικόπεδο (το οποίο έχει συνολική έκταση "2.487,33"τ.μ.) 215,32/1000 εξ αδιαιρέτου.
Βρίσκεται μέσα στον οικισμό του χωριού Μούρεσι Πηλίου και απέχει από την Τσαγκαράδα 3 χ.λ.μ. Από τις καλύτερες παραλίες του Πηλίου (παραλία και οικισμός "Νταμούχαρη" όπου γυρίστηκε και το "MAMA MIA", παραλία "Παπά Νερό", τον κοσμοπολίτικο Άϊ Γιάννη ό οποίος έχει  και εκπληκτική παραλία και την παραλία "Πλάκα")  που βλέπουν και ακομπούν στο Αιγάιο, απέχει 3 περίπου χλμ. και από το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου απέχει 15 περίπου χ.λ.μ. με τον νέο δρόμο που ήδη είναι σε κυκλοφορία.
Το σημείο που βρίσκεται, όπως και ο προσανατολισμός του είναι μοναδικά. Δεν το κλείνει τίποτε και έτσι η θέα είναι δεδομένη.
Αποτελείται από τρία διαμερίσματα, χωρητικότητας από δύο έως και οχτώ ατόμων, ανάλογα με το πιο διαμέρισμα θα επιλέξετε. Είναι εξοπλισμένα με πλήρη κουζίνα, κεντρική θέρμανση, μπάνιο, κλιματισμό, στεγνωτήρα μαλλιών, TV plasma, DVD player, CD player, βεράντα με απεριόριστη θέα στη θάλασσα και στο βουνό και τζάκι.
Εξωτερικά, διαθέτει parking, μπάρμπεκιου, μινι παιδότοπο σε χώρο με πράσινο (γκαζόν), αυλή, απεριόριστη θέα στο Αιγαίο και στο Πήλιο.

Σημείωση: Πωλείται ως εξωχική κατοικία, σε ένα ή και 2 άτομα επειδή είναι τέτοια η διαρύθμιση του που το επιτρέπει.
Έχουν ξεχωριστή είσοδο οι δύο όροφοι. Το ισόγειο αποτελείται από ένα διαμέρισμα και έχει 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο άνετο και έναν ενιαίο χώρο (σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα). Ο πρώτος όροφος έχει δύο διαμερίσματα. Το ένα είναι δίχωρο, με ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο και έναν ενιαίο χώρο (σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα) και το άλλο έχει έναν ενιαίο χώρο (υπνοδωμάτιο που χωρίζει με το υπόλοιπο διαμέρισμα με ένα παραβάν και στον άλλο χώρο έχει καθιστικό και τραπεζαρία) έχει κουζίνα ξεχωριστή (στο ίδιο πάντα διαμέρισμα και μπάνιο. Όλα βλέπουν θάλασσα και βουνό και όλα έχουν βεράντα.