Ευριπίδης Ξενοδοχείο

Άγιος Ιωάννης Πηλίου, 37012
Τηλέφωνο: 
2426031338, 6972544249
FAX: 
2426031338

Σας καλωσορίζουμε στο ξενοδοχείο "Ευριπίδης"                                 BOOK ON LINE

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου, 60  χιλιόμετρα από τον Βόλο στο νομό Μαγνησίας. Αποτελεί ξεχωριστό προορισμό για όλους όσους θέλουν να αποδράσουν στο κέντρο της Ελλάδας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και ιδανική πρόταση για ξεκούραστες και ήρεμες διακοπές. Μέσα σ’ ένα ειδυλλιακό περιβάλλον θα απολαύσετε την ζεστή φιλοξενία των ιδιοκτητών, η οποία, σε συνδυασμό με την μπροστινή θέα όλων των δωματίων του καταλύματος θα σας αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις από την διαμονή σας!

Το οίκημα χρονολογείται γύρω στα 1930, όπου ξεκίνησε ως παραδοσιακό καφενείο. Ο καφενές αυτός ήταν φημισμένος για τα τσίπουρα και τους μεζέδες του. Έκτοτε έπειτα από πολλή δουλειά και μεράκι του κ. Δημητρίου και της κας Νίκης Μήτσιου κατάφερε να λειτουργήσει ένα σοβαρό τουριστικό κατάλυμα, έτοιμο να υποδεχθεί τον τουρισμό και τις απαιτήσεις του. Η  λειτουργία του ξενοδοχείου χρονολογείται περί τα 1987 όπου αποτελούσε ένα από τα λίγα καταλύματα εκείνης της εποχής. Η τελευταία ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε το 2004. Οι χρόνιοι πελάτες και φίλοι του ξενοδοχείου «Ευριπίδης» αποτελούν απόδειξη της σωστής και υπεύθυνης φιλοξενίας του.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του ξενοδοχείου είναι η μοναδική του θέση, στο κέντρο του χωριού 20 μέτρα από τη θάλασσα. Κάτω από τη φυσική σκιά και δροσιά των δέντρων που βρίσκονται στην αυλή του καταλύματος μπορείτε να πιείτε ένα δροσιστικό αναψυκτικό και να γευτείτε τους σπιτικούς μεζέδες που συνοδεύουν το τσίπουρο ή την μπύρα της.
Οι μουσικές επιλογές θα σας ταξιδέψουν ακούγοντας παλιά ελαφρολαϊκά τραγούδια, από μεγάλους στιχουργούς όπως Λοϊζος, Πάνου, Τόκας και από μεγάλους ερμηνευτές όπως Πάριος, Καλογιάννης, Κατσαρός, Αλεξίου, Μοσχολιού, Διαμάντη και πολλούς άλλους.

Ορισμένες βραδιές αφιερώνονται στους μαγικούς ρυθμούς του Τάνγκο, του Λάτιν και των 80’s με ξένα και ελληνικά σπάνια τραγούδια.

Η κα Νίκη, ο Ευριπίδης και η Σοφία με τη φιλοξενία και το χαμόγελό τους θα σας κάνουν να νιώθετε «σαν στο σπίτι σας». 

 

CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση υπάρχει για την αποφυγή αυτοματοποιημένων και κακόβουλων καταχωρήσεων.
13 + 3 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. Π.χ. για το 1+3, εισάγετε 4.
Σελίδα: