Γαρδένια Studios

Μούρεσι Πηλίου Τ.Κ. 37 012
Τηλέφωνο: 
24260-49134
Ανοιχτά ολο το χρόνο

  Καθώς οδηγείς ζαλισμένος και στρεσαρισμένος από το άγχος και τη βουή της πόλης – υποφέροντας τη ζέστη του καλοκαιριού και κατηφορίζοντας προς την παραλία του Αη-Γιάννη, λίγο πριν φτάσεις στο κοσμοπολίτικο αυτό θέρετρο-ξεπροβάλλει μπροστά σου μια συστάδα από κατάλευκα γιασεμιά…… η οποία αγκαλιάζει τόσο περίτεχνα αυτόν το μυστικό και κρυφό κήπο, αφήνοντας μια μυρωδιά γιασεμιού τόσο έντονη να τρυπώνει κρυφά στο άρωμα του ταξιδιού και του αυτοκινήτου για να σε προετοιμάσει για έναν τόπο ξεκούρασης, χαλάρωσης και μοναδικότητας.

Ανοίγοντας την μεγάλη, πράσινη, ξύλινη καγκελόπορτα περνάς σε έναν επίγειο παράδεισο – γεμάτο μυρωδιές-αρώματα-ακούσματα-εικόνες ζωντανές έντονες και μοναδικές........

H πρώτη εντύπωση του επισκέπτη είναι μια σύνθεση από ζωηρά – έντονα χρώματα της φύσης και η γλυκιά συναυλία πουλιών και φυλλωμάτων. Ένα ζεστό, δροσερό κάποιες φορές αεράκι, σου μεταφέρει όχι μόνο την εικόνα του γαλαζοπράσινου Αιγαίου αλλά και την μοναδική μυρωδιά του καταπράσινου βουνού- Μία εικόνα και μυρωδιά πραγματικά μοναδική μα τόσο, τόσο αληθινή!!!!!!!!!!

Διασχίζοντας αριστερά το πέτρινο, μονοπάτι περνάς ανάμεσα από τις μυρωδάτες και καμαρωτές μανόλιες, τις λυγερές κερασιές, τις αρχοντικές καμέλιες αλλά και τις προκλητικές ορτανσίες οι οποίες ξεπροβάλλουν μπροστά σου σε χρώματα έντονα και ζωηρά όπως: μωβ – μπλε, βιολετί – λευκό, λευκό και έντονο ροζ σου προσφέρονται σαν μια παλέτα ζωγραφικής με την οποία καλείσαι να φτιάξεις τα δικά σου χρώματα και να δημιουργήσεις τον δικό σου πίνακα………. 

CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση υπάρχει για την αποφυγή αυτοματοποιημένων και κακόβουλων καταχωρήσεων.
7 + 5 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. Π.χ. για το 1+3, εισάγετε 4.
Σελίδα: