Μελίφιλος

Αγιος Ιωάννης, 37012
Τηλέφωνο: 
24260 31010

Ο ΞΕΝΩΝΑΣ

Στη δροσερή σάλα του ξενώνα μας μπορείτε να βρείτε καταφύγιο από τον καυτό ήλιο ή να απολαύσετε ένα ζεστό ρόφημα δίπλα από τις φλόγες του τζακιού… Καθίστε αναπαυτικά και διαβάστε το βιβλίο σας ή χαλαρώστε βλέποντας τηλεόραση…

Το οικογενειακό περιβάλλον θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια ώστε να επιτρέψετε στους μικρούς της παρέας να παίξουν μόνοι τους στην αυλή…

Γνωρίζατε ότι στο Πήλιο έλαβαν χώρα τιτανομαχίες? Ότι ο τόπος μας αποτέλεσε το αγαπημένο θερετρο των θεών του Ολύμπου? Μάλλον στη βόλτα σας δε θα συναντησετε κάποιον βασιλιά να κυνηγά όπως άλλοτε, αλλά η αύρα του Μελίφιλου θα καταφέρει να σας ξεκουράσει από τη μονοτονία και τη κούραση της καθημερινότητας.

    * Ο κάθε χώρος διαθέτει αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμό, ψυγείο, τηλεόραση, στεγνωτήρα μαλλιών και βεράντα. Τα μονόχωρα διαμερίσματα διαθέτουν επιπλέον εξοπλισμένη κουζίνα για κάλυψη απλών διατροφικών αναγκών.
    * Στο ισόγειο λειτουργεί αίθουσα πρωινού με τζάκι και τηλεόραση.
    * Η γνήσια φιλόξενη διάθεση της οικοδέσποινας και η διάχυτη στην ατμόσφαιρα φιλικότητα των ιδιοκτητών σφραγίζουν την ποιότητα παραμονής σας στον ξενώνα μας.

Στους «μερακλήδες» δε θα περάσει απαρατήρητη η ψησταριά που βρίσκεται στην αυλή μας και που διατίθεται στις γαστρονομικές ορέξεις των πελατών μας…
Περιμένουμε να σας γνωρίσουμε…

ΔΩΜΑΤΙΑ

Πρόκειται για ένα παραδοσιακό κατάλυμα, εναρμονισμένο με το ύφος και την ομορφιά του τόπου. Δώδεκα άνετοι, λειτουργικοί και αισθητικά ιδιαίτερα προσεγμένοι χώροι, στεγάζονται σε δύο αυτόνομα κτίρια (ένα νεόδμητο και ένα πλήρως ανακαινισμένο).

Ο κάθε χώρος διαθέτει αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμό, ψυγείο, τηλεόραση και στεγνωτήρα μαλλιών. Τα μονόχωρα διαμερίσματα διαθέτουν επιπλέον εξοπλισμένη κουζίνα για κάλυψη απλών διατροφικών αναγκών. Μπορείτε να διαβάστε το βιβλίο σας δίπλα στο τζάκι της σάλας ή να απολαύσετε τις συναυλίες των πουλιών από τη βεράντα σας…

Ένα τοπικό έδεσμα φτιαγμένο από την οικοδέσποινα, τα αρώματα του κήπου και η καθαριότητα του χώρου δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για χαλάρωση και ηρεμία.

Η γνήσια φιλόξενη διάθεση της οικοδέσποινας και η διάχυτη στην ατμόσφαιρα φιλικότητα των ιδιοκτητών σφραγίζουν την ποιότητα παραμονής σας στον ξενώνα μας. 

CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση υπάρχει για την αποφυγή αυτοματοποιημένων και κακόβουλων καταχωρήσεων.
11 + 1 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. Π.χ. για το 1+3, εισάγετε 4.
Σελίδα: