Τα Βότσαλα

Χορευτό, Πηλίου, 37001
Τηλέφωνο: 
24260 22001
Όλο το χρόνο

Το Ξενοδοχείο «Τα Βότσαλα» χτίστηκε το 1974 τμηματικά μέχρι το 1989. Ανακαινίστηκε 2007 διατηρώντας την μοναδική αρχιτεκτονική του σχεδίαση, η οποία προσφέρει απόλυτη αυτονομία στα δωμάτια και διαμερίσματά του, χωρίς κανένα από αυτά να στερείται της υπέροχης θέα Βουνού και Θάλασσας.

Βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο του Χορευτού - Ζαγοράς, στην μέση του οικισμού.

Η οργιώδης βλάστηση του Πηλίου αγκαλιάζει τις αμμώδεις παραλίες του Χορευτού, που υπήρξε ξακουστό λιμάνι απ’ όπου ξεκινούσαν τα “Ζαγοριανά καράβια” για τις μεγάλες αγορές της Ευρώπης και της Ανατολής. Σ’ αυτόν τον τόπο που στη μεγαλύτερη διάρκεια του χρόνου τα κύματα “χορεύουν” ο Γεώργιος Δροσίνης εμπνεύστηκε την ποιητική του συλλογή “Γαλήνη”. Ένα καταπράσινο μονοπάτι, οδηγεί από το βόρειο μέρος του χωριού στις πανέμορφες ερημικές αμμουδιές Παρίσαινα, Ανάληψη και Άγιοι Σαράντα.

Όλα τα δωμάτια έχουν ανακαινιστεί την άνοιξη του 2007 και έχουν την προνομιακή θέση να βλέπουν την θάλασσα, είναι εξοπλισμένα με κλιματιστικό, τηλέφωνο, τηλεόραση, ψυγείο και κουζίνα, διαθέτουν όλα βεράντα με θέα στη θάλασσα, ενώ ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην καθαριότητα, τόσο στο υπνοδωμάτιο, όσο και στους χώρους υγιεινής.

Τα 26 δίκλινα και τα 6 στούντιο με την αφαιρετική πηλιορείτικη διακόσμηση και τις σύγχρονες ανέσεις, μα πάνω απ' όλα με τη θαυμάσια θέα στο Αιγαίο και στα παράλια του Χορευτού, διασφαλίζουν στους φιλοξενούμενους μας άνετη και ευχάριστη διαμονή. 

Εγκαταστάσεις:

    * χώρος υποδοχής (07:00 - 24:00)
    * εσωτερική και εξωτερική καφετέρια
    * σαλόνι
    * χώρος στάθμευσης

Στο χώρο υποδοχής, το φιλόξενο προσωπικό του ξενοδοχείου παρέχει χρήσιμες και αναλυτικές πληροφορίες για το χωριό και τ' αξιοθέατά του.

Υπηρεσίες - Παροχές:

      καθημερινός καθαρισμός δωματίου

      αποστολή/λήψη fax

      ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο

      κλιματιστικό

      τηλέφωνο

      τηλεόραση

      ψυγείο και κουζίνα

      διαθέτουν όλα βεράντα με θέα στη θάλασσα 

CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση υπάρχει για την αποφυγή αυτοματοποιημένων και κακόβουλων καταχωρήσεων.
3 + 6 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. Π.χ. για το 1+3, εισάγετε 4.
Σελίδα: